The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

درد سینه چگونه است و آیا درد سینه با سرطان سینه ارتباط دارد؟

سینه ها به دلیل افزایش سطح هورمون استروژن در دوران بلوغ رشد می کنند. در طول چرخه قاعدگی، هورمون های مختلف باعث ایجاد تغییراتی در بافت سینه ها می شوند که می تواند منجر به درد یا ناراحتی در برخی از بانوان شود. در حالی که سینه ها به طور معمول درد نمی کنند، درد گاه به گاه سینه بسیار شایع است. در ادامه این متن برای شما شرح می دهیم که منظور از درد سینه چیست و چه زمانی باید به متخصص مراجعه کنید.

 منظور از درد سینه چیست؟

درد سینه که ماستالژیا نیز نامیده می شود، یک بیماری شایع در بین بانوان است. درد معمولاً به دو صورت دوره ای (سیکلیک) یا غیر چرخه ای (غیر سیکلیک) طبقه بندی می شود. درد چرخه ای یا دوره ای به این معنی است که درد با چرخه قاعدگی شما مرتبط است. درد مرتبط با چرخه قاعدگی در طول یا بعد از قاعدگی کاهش می یابد.درد غیر چرخه ای می تواند دلایل زیادی از جمله آسیب به سینه، داشته باشد. گاهی اوقات درد غیر چرخه ای، به جای خود سینه، ممکن است از ماهیچه ها یا بافت های اطراف سینه منشا گرفته باشد. درد غیر چرخه ای بسیار کمتر از درد چرخه ای بوده و شناسایی علل آن دشوارتر است. ماستالژیا می تواند از نظر شدت از درد شدید تا سوزن سوزن شدن خفیف متفاوت باشد. برخی از بانوان ممکن است حساسیت سینه‌ ها را تجربه کنند یا سینه‌ هایشان پرتر از حد معمول احساس شود.

علل درد سینه

درد سینه می تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد. دو مورد از شایع ترین علت ها نوسانات هورمونی و سینه های فیبروکیستیک است.

1. نوسانات هورمونی:

چرخه قاعدگی در بانوان باعث نوسانات هورمونی در دو هورمون استروژن و پروژسترون می شود. این دو هورمون می ‌توانند باعث شوند که سینه ‌های یک بانو متورم، توده ‌دار (دارای برامدگی های متعدد) و گاهی نیز دردناک شوند.

بانوان گاهی اوقات گزارش می دهند که این درد با افزایش سن بدتر می شود و دلیل آن افزایش حساسیت به هورمون ها با افزایش سن آن ها است. گاهی اوقات، بانوانی که درد مربوط به قاعدگی را تجربه می کنند، پس از یائسگی دیگر هیچ دردی ندارند.

اگر درد سینه به دلیل نوسانات هورمونی ایجاد شده باشد، معمولا دو تا سه روز قبل از قاعدگی متوجه تشدید درد خواهید شد. همچنین گاهی اوقات این درد در طول چرخه قاعدگی شما ادامه می یابد.

برای تعیین اینکه آیا درد سینه شما با چرخه قاعدگی مرتبط است یا خیر، باید اطلاعات دقیقی از چرخه های قاعدگی های داشته باشید و یادداشت کنید که در طول ماه چه زمانی درد را تجربه می کنید. پس از یک یا دو چرخه، ممکن است یک الگو مشخص شود.

دوره های رشدی که بر چرخه قاعدگی بانوان تأثیر گذاشته و به طور بالقوه باعث درد سینه ها می شوند، عبارتند از:

• بلوغ،

• بارداری،

• یائسگی،

2. کیست سینه:

با بالا رفتن سن یک بانو، سینه ‌های او تغییراتی را تجربه می ‌کنند که به نام توان یابی شناخته می ‌شود. این زمانی است که بافت سینه با چربی جایگزین می شود. یکی از عوارض جانبی این امر ایجاد کیست و بافت فیبری بیشتر است. این تغییرات به عنوان تغییرات فیبروکیستیک یا بافت سینه فیبروکیستیک شناخته می شوند.

اگرچه سینه های فیبروکیستیک همیشه باعث درد نمی شوند، اما به هر حال می توانند در برخی بانوان زمینه ساز درد سینه ها باشند. این تغییرات معمولاً جای نگرانی ندارد.

فیبروکیستیک می تواند باعث احساس برآمدگی در سینه های شما داشته و حساسیت به لمس را در سینه ها را افزایش دهند. این مساله اغلب در قسمت های فوقانی و بیرونی سینه ها رخ می دهد. توده های فیبروکیستیک همچنین می توانند در حوالی چرخه قاعدگی شما بزرگ تر شوند.

شیردهی و درد سینه

تغذیه با شیر مادر یک روش طبیعی و مغذی برای تغذیه نوزاد شما است، اما بدون مشکلات و دردسر نیست. شما می توانید در هنگام شیردهی به دلایل مختلفی درد سینه ها را تجربه کنید. که شامل این موارد است:

1. ماستیت پستان:

ماستیت به معنای عفونت مجاری شیر شما است. این می تواند باعث درد شدید و قوی و همچنین ترک خوردگی، خارش، سوزش یا تاول در نوک سینه ها شود. علائم دیگر شامل رگه های قرمز روی سینه ها، تب و لرز هستند. پزشک شما این موارد را با آنتی بیوتیک درمان می کند.

2. احتقان:

احتقان سینه زمانی رخ می دهد که سینه های شما بیش از حد پر شوند. در چنین حالتی سینه های شما بزرگ به نظر می رسد و پوست سینه سفت و دردناک می شود. اگر نمی توانید به زودی به فرزند خود شیر بدهید، می توانید شیر خود را پمپاژ کرده یا به صورت دستی بدوشید.

این کار را می توانید با قرار دادن انگشت شست بالای سینه و سایر انگشتان در زیر سینه انجام دهید. به آرامی انگشتان خود را به سمت دیواره قفسه سینه و جلو به سمت نوک سینه ها بچرخانید تا سینه خود را خالی کنید.

3. چفت شدن نامناسب:

اگر شیرخوار شما به خوبی به نوک پستان نچسبد، احتمالاً درد سینه را تجربه خواهید کرد. نشانه هایی که ممکن است بگویند که شیرخوار شما به درستی با سینه چفت نشده است، شامل ترک خوردن نوک سینه ها و احساس درد در نوک سینه است.

یک مشاور شیردهی در بیمارستانی که در آن زایمان کرده‌ اید، معمولاً می ‌تواند به شما کمک کند تا به خوبی شیردهی را فرا گرفته و انجام دهید.به یاد داشته باشید: شیردهی نباید ضرر و ناراحتی برای شما داشته باشد. بنابراین اگر در شیردهی مشکل دارید به پزشک مراجعه کنید یا با متخصص شیردهی تماس بگیرید.

علل دیگر

درد سینه می تواند دلایل دیگری نیز داشته باشد، از جمله:

1. رژیم غذایی:

غذاهایی که یک بانو می خورد ممکن است به درد سینه کمک کند. بانوانی که از رژیم های غذایی ناسالم مانند رژیم های سرشار از چربی و کربوهیدرات های تصفیه شده استفاده می کنند، ممکن است در معرض خطر بیشتری برای درد سینه باشند.

2. بیش از حد فشار وارد آوردن:

گاهی اوقات درد شما ناشی از خود سینه نیست، بلکه به دلیل تحریک عضلات سینه، بازوها یا پشت ایجاد شده. اگر در فعالیت‌ هایی مانند چنگ زدن، پارو زدن، بیل ‌زنی و اسکی روی آب شرکت کرده باشید، این امر رایج است.

3. اندازه پستان:

بانوانی که سینه ‌های بزرگ ‌تر یا سینه ‌هایی که متناسب با فرم بدنشان نیست، را دارند، ممکن است در گردن و شانه‌ هایشان احساس ناراحتی کنند.

4. جراحی سینه:

اگر سینه‌ های خود را جراحی کرده ‌اید، درد ناشی از تشکیل بافت اسکار می ‌تواند پس از بهبودی برش ‌ها باقی بماند.

5. داروها:

داروهای ضد افسردگی، هورمون درمانی، آنتی بیوتیک ها و داروهای بیماری قلبی همگی می توانند در ایجاد درد سینه دخیل باشند. در حالی که اگر درد سینه دارید نباید مصرف این داروها را قطع کنید، حتما با پزشک خود در مورد گزینه های جایگزین صحبت کنید.

6. سیگار کشیدن:

سیگار کشیدن باعث افزایش سطح اپی نفرین در بافت پستان ها می شود که این می تواند سینه های یک بانو را دردناک کند.

آیا درد سینه با سرطان سینه ارتباط دارد؟

درد سینه معمولاً با سرطان سینه مرتبط نیست. داشتن سینه درد یا سینه های فیبروکیستیک به این معنی نیست که شما در معرض خطر ابتلا به سرطان هستید. با این حال، بافت توده ‌ای فیبروکیستیک ممکن است دیدن تومورها را در ماموگرافی سخت ‌تر کند.

اگر درد سینه‌ شما فقط در یک ناحیه موضعی احساس شده و در طول ماه بدون نوسان در سطح درد ثابت است، با پزشک خود تماس بگیرید. نمونه هایی از تست های تشخیصی که ممکن است انجام شوند، می توانند شامل موارد زیر باشند:

  •  ماموگرافی: پزشکان از این آزمایش تصویربرداری برای شناسایی ناهنجاری‌ های بافت سینه استفاده می ‌کنند.
  •  سونوگرافی: سونوگرافی اسکنی است که به بافت پستان نفوذ می کند. پزشکان می ‌توانند از آن برای شناسایی توده ‌های بافت سینه بدون قرار دادن فرد در معرض تشعشع استفاده کنند.
  •  تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI): ام آر آی برای ایجاد تصاویر دقیق از بافت پستان و با هدف شناسایی ضایعات بالقوه سرطانی استفاده می شود.
  •  بیوپسی: بیوپسی یا نمونه برداری شامل برداشتن بافت پستان است تا پزشک بتواند بافت را زیر میکروسکوپ از نظر وجود سلول های سرطانی بررسی کند.پزشک می تواند از این آزمایشات برای تعیین اینکه آیا درد سینه شما ممکن است با سرطان مرتبط باشد یا خیر، استفاده کند.

چه چیزی می تواند به کاهش درد سینه کمک کند؟

بسته به اینکه درد سینه شما از نوع چرخه ای یا غیرچرخه ای باشد، درمان متفاوت خواهد بود. قبل از درمان، پزشک سن، سابقه پزشکی و شدت درد شما را در نظر می گیرد.

درمان درد دوره ای ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  •  پوشیدن سوتین حمایتی در 24 ساعت شبانه روز و هنگامی که درد در بدترین حالت خود است،
  •  کاهش مصرف سدیم (نمک)،
  •  مصرف مکمل های کلسیم،
  •  مصرف داروهای ضد بارداری خوراکی، که ممکن است به یکنواخت شدن سطح هورمون های شما کمک کنند،
  •  مصرف مسدود کننده های استروژن، مانند تاموکسیفن،
  •  مصرف داروها برای تسکین درد، از جمله داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAID) مانند ایبوپروفن یا استامینوفن،

درمان درد غیرچرخه ای به علت درد سینه بستگی دارد. پس از شناسایی علت، پزشک معالجات مربوطه را برای شما تجویز خواهد کرد.

همیشه قبل از شروع مصرف مکمل ها با پزشک خود صحبت کنید تا مطمئن شوید که با داروهایی که مصرف می کنید یا شرایطی که ممکن است داشته باشید،تداخل نداشته باشند.

چه زمانی باید برای درد سینه به پزشک مراجعه کنید؟

اگر درد سینه شما ناگهانی و همراه با درد قفسه سینه، گزگز و بی حسی در اندام هایتان ایجاد شده است، فورا به پزشک مراجعه کنید. این علائم می توانند نشان دهنده حمله قلبی باشند. بهتر است به پزشک خود مراجعه کنید، اگر درد سینه ها:

  • شما را از فعالیت های روزانه باز می دارد،
  • بیش از دو هفته طول کشیده است،
  • همراه با یک توده جدید است که به نظر می رسد ضخیم تر و بزرگ تر می شود،
  • به نظر می رسد در یک ناحیه خاص از سینه شما متمرکز شده است،
  • به نظر می رسد با گذشت زمان بدتر می شود؛

در قرار ملاقات خود، می توانید انتظار داشته باشید که پزشک از شما در مورد علائمی که دارید سوال کند. سوالات می توانند شامل موارد زیر باشند:

  •  درد سینه شما از چه زمانی شروع شده است؟
  •  چه چیزی درد سینه شما را بدتر می کند؟ به نظر می رسد چیزی آن را بهتر می کند؟
  •  آیا متوجه شدید که درد در طول دوره قاعدگی شما بدتر می شود؟
  •  درد را چگونه ارزیابی می کنید؟ درد چه حسی دارد؟

پزشک شما برای پیدا کردن علت درد سینه، احتمالا یک معاینه فیزیکی نیز انجام خواهد داد. او همچنین ممکن است آزمایش های تصویربرداری مانند ماموگرافی را برای بررسی بافت سینه توصیه کنند. این بررسی ها به او اجازه می دهد تا کیست ها و یا سایر توده ها را در بافت سینه شما شناسایی کنند. اگر سینه‌های کیستیک داشته باشید، پزشک ممکن است بیوپسی سوزنی را انجام دهد. این روشی است که در آن یک سوزن نازک در کیست وارد می شود تا نمونه کوچکی از بافت برای آزمایش برداشته شود.

مطالعه بیشتر:

علت درد پستانها قبل از قاعدگی چیست؟

درمان خانگی درد سینه در بارداری چگونه است؟

درمان درد و سفت شدن سينه در دوران شيردهي

درمان درد سینه در بارداری و علت درد سینه در بارداری چیست؟

?پرسش و پاسخ های درد سینه

آیا درد سینه با سرطان سینه ارتباط دارد؟

درد سینه معمولاً با سرطان سینه مرتبط نیست. داشتن سینه درد یا سینه های فیبروکیستیک به این معنی نیست که شما در معرض خطر ابتلا به سرطان هستید. با این حال، بافت توده ‌ای فیبروکیستیک ممکن است دیدن تومورها را در ماموگرافی سخت ‌تر کند.

چه چیزی می تواند به کاهش درد سینه کمک کند؟

• پوشیدن سوتین حمایتی در 24 ساعت شبانه روز و هنگامی که درد در بدترین حالت خود است • کاهش مصرف سدیم (نمک) • مصرف مکمل های کلسیم • مصرف داروهای ضد بارداری خوراکی، که ممکن است به یکنواخت شدن سطح هورمون های شما کمک کنند • مصرف مسدود کننده های استروژن، مانند تاموکسیفن،

ممکن است درد سینه طبیعی باشد؟

چرخه قاعدگی در بانوان باعث نوسانات هورمونی در دو هورمون استروژن و پروژسترون می شود. این دو هورمون می ‌توانند باعث شوند که سینه ‌های یک بانو متورم، توده ‌دار (دارای برامدگی های متعدد) و گاهی نیز دردناک شوند.

چه زمانی باید برای درد سینه به پزشک مراجعه کنید؟

اگر درد سینه ها • شما را از فعالیت های روزانه باز می دارد • بیش از دو هفته طول کشیده است • همراه با یک توده جدید است که به نظر می رسد ضخیم تر و بزرگ تر می شود • به نظر می رسد در یک ناحیه خاص از سینه شما متمرکز شده است • به نظر می رسد با گذشت زمان بدتر می شود؛

منبع: healthline